Introducere

Motto:

"Why do you fly?"
"Because I believe that anyone who doesn't want to fly is crazy."
(Maj. John Sheppard)

Acest blog descrie experiențele unui aspirant la cer. Nu, nu în sensul figurat :) Îmi doresc să trăiesc și să fiu sănătos la fel de mult ca orice om normal. Mă refer, pur și simplu, la zbor.

Scopul său este să ofere o oarecare referință altor pasionați de zbor, care nu au idee cum să înceapă și la ce să se aștepte. Dar cel mai mult îmi doresc să le transmit un mesaj: Nu vă abandonați visele!

Am 32 de ani și am visat avioane -- din nou nu în sensul figurat -- de cînd mă știu. Cînd eram mic am citit și recitit toate cărțile în care era vorba despre aparate de zbor, începînd cu "Sfîrlează cu fofează" (poveste pe care am ascultat-o și pe discuri de pick-up) și trecînd pe la "Aeroportul" lui Arthur Hailey.

Am început cursurile de zbor pe avioane ultraușoare abia la vîrsta asta, dar nu cred că e prea tîrziu. După ultraușoare sper că vor urma alte categorii de aparate de zbor. Nu voi recupera niciodată orele de zbor ale unui absolvent de academie militară, dar în fiecare zi cînd zbor, se cheamă că am zburat mai mult decît pînă în ziua precedentă...

Prezenta cronică descrie trecerea mea prin școala de aviație ultraușoară, zi după zi, cu bune și rele. Lectură plăcută.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Super blog.vreau sa te intreb daca ti-ai luat licenta.o sa iti cumperi un avion al tau?

Anonim spunea...

Salutare si multumesc! Inca nu mi-am luat licenta, de fapt nici n-am zburat de multa vreme. In ce priveste un avion particular... nu ar fi chiar asa de simplu, chiar daca as avea destui bani... :)

sch spunea...

Blogului ăstuia îi lipsește un epilog.

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?

 

© Copyright Hai la zbor! . All Rights Reserved.

Initial design by TemplateWorld

Blogger Template created by Deluxe Templates