Am zburat din nou!

Azi am făcut 8 tururi de pistă.

Am făcut o pauză de aproape o lună, și m-am temut că am uitat prea multe. S-a dovedit că am zburat la fel de bine, sau mai bine zis la fel de prost, ca ultima dată. După părerea mea!

Atît scriu. Știți de ce, nu? Pentru că nu vreau să mă trezesc cu o rachetă sol-aer în cabină la prima mea ieșire în simplă.

Trebuie să scriu undeva vizibil că acest blog NU este o operă de ficțiune, dar că reprezintă EXCLUSIV viziunea și parerile mele asupra evenimentelor descrise. Cui nu-i place, n-are decît să nu citească. Cine nu e de acord cu libertatea mea de exprimare e liber să se laude altcuiva cu carnetul roșu de partid.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce te-a suparat?

Anonim spunea...

Doar ca blogul meu de scoala, ca si alte bloguri romanesti ale unor elevi piloti, a fost tinta mai multor remarci din seria "ai grija ce scrii", "cum iti permiti" si chiar "scrii minciuni". In alte conditii raspunsul meu ar fi fost extrem de taios si de dur, dar chiar vreau sa devin pilot. Dealtfel pe asta se si conteaza in Romania, ca pilotii si elevii sa inghita aproape orice ca sa ajunga sa zboare.

Anonim spunea...

E fain blogul.mie imi place si il citesc cu mare placere...mai ales ca am avut acelasi instructor.e fain sa vad ca nu sunt singura care nu a zburat perfect dupa prima ora de zbor...mai sunt si altii.

Anonim spunea...

Multumesc din nou pentru apreciere. Nici nu cred ca e important sa zbori perfect dupa prima ora, ci doar sa inveti ceva de fiecare data. Ma bucur sa dau de alti colegi elevi! :)

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?

 

© Copyright Hai la zbor! . All Rights Reserved.

Initial design by TemplateWorld

Blogger Template created by Deluxe Templates